Popis
Čekankový sirup je perfektní výživná alternativa klasických sladidel, která se dokonale hodí ke slazení nápojů, zákusků a pokrmů teplé i studené kuchyně. Sirup má barvu i konzistenci medu a vyrábí se patentovanou metodou z kořene čekanky.
Čekankový sirup obsahuje o 95 % méně cukru a o 45 % méně kalorií než jiná přírodní sladidla jako je například med, javorový sirup, agávový sirup a podobně, proto je velmi vhodný pro použití při redukční nebo diabetické dietě.
Pokrmy připravené za pomocí čekankového sirupu mají výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených jídel dochází k přirozenému úbytku tukových zásob. Sirup se dobře rozpouští, neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty ani aromata a hodí se do teplé i studené kuchyně.
Složení:
Obsah: 250 ml
Nutriční hodnoty |
100 g |
Energetická hodnota | 650 kJ / 161 kcal |
Bílkoviny | 40 g |
Sacharidy (z toho cukry) | 4,7 g (4,7 g) |
Tuky | 0 g |
0 | 1,5 g |
Vláknina | 71,3 g |
Sůl | 0,0 g |
Dávkování je stejné jako u medu.
Upozornění:
Sirup je obecně velmi dobře snášen. U citlivých osob se při konzumaci nad 10-20 g denně mohou v souvislosti s vysokým obsahem vlákniny a tím i zvýšením střevní aktivity vyskytnout mírné nadýmavé projevy, které při pravidelném užívání vymizí.
Skladování:
Uchovávejte v temnu a chladu. Doba trvanlivosti je uvedená na obalu. Případný sediment není na závadu.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.